Wednesday, July 8, 2009

Bye, Bundy!











Kadi:
niisiis ma lubasin siia midagi kirjutada. Viimasest kirjutisest on juba monda aega moodas ja inimesed on minu poole poordunud kysimustega, et kus on uued ponevad sissekanded. Nyyd ma siis vastan teile: kannatage, sobrad! Kannatage 3 toopaeva veel, sest tapselt niipalju on meil toopaevi siin alles jaanud. Kui ilm muidugi ilus pysib. Ja tapselt 3 paeva on meil jaanud veel, et veeta need siin Bundabergis, kus me oleme nyydseks kokku olnud 3 kuud.
Mis on siis vahepeal juhtunud? Kahjuks/onneks on vahepealne aeg moodunud endiselt tootahe all. Aga mis siin salata, nalja on siin ka vahepeal saanud. Selle elavaks toestuseks on meenutus yhest toredast ohtust kui meie sobrad Katherine ja Kevin veetsid siin oma viimase nadalavahetuse. Muidugi pidime me minema siis yle tee kortsi, et nende lahkumist ja puhkuse algust tahistada. Kellele ei meeldi peojutud, see voib selle blogi lugemata jatta.
Aga need kes nyyd endiselt edasi loevad siis neile ma kirjutan. Esialgu ei olnudki meil nagu vaga tahtmist minna, aga ma maletan selgesti, et Kristjan oli see kes ytles, et mine pane end valmis, me lahme siiski. Moeldud-tehtud. Peagi olimegi yle tee Banjo's Taverni hoovis, rohelises olle aias, kus on lubatud muideks juua ka oma ostetud alkoholi. Meie leppisime Kristjaniga kokku, et votame kumbki yhe olle. No hasti. Meie seltskond oli jargmine- mina, Krissu, Kevin, Katherine ja 2 inglise tydrukut Kelly ja Donna (Ei, mitte need Beverly Hillsi tydrukud!). Inglise keelt me raagime koik ja hoov oli rahvast tais. See tagaaed on seljakotirandurite seas ysna popp koht, tuli nii valja. Rahvast oli paris palju. Ja muusika oli ka. Siseruumides kais diskotants, aga sinna me ei joudnudki, valjas pingitaga oli palju lobusam. Ja eriti lobusaks laks siis, kui Kelly avastas yhe energia joogi, milles oli 8 % alkoholi ja maksis ainult 2.50. Eesti rahas siis vist mingi 22-23 krooni. See on siin odav. Ja niisiis me otsustasime seda proovida. Pilte tegime ja nalja sai. Mingil hetkel jaime loksu yhe aia taha, aga see on meil omaette nali, siia kirjutades ei oleks see enam nii naljakas. Ja niisiis oli yks tore ja asjalik, lobus ohtu :)

Ja eile oli meil viimane toopaev. Saigi see 3 kuuline Bundabergi periood labi. Tana ohtul istume bussi peale ja soidame 10 tundi pohjapoole, Airlie Beachi nimelisse vaiksesse linna. Miks? Sest seal on paradiisisaared ja seal algab meie puhkus. Siis tulevad uued pildid ja asjad. :) Head puhkust meile!

Piltidele kommentaarid siis:
need on tehtud siis sidrunivaljadel, meie viimasel toopaeval. Yhe pildi peal on meie ylemused ja traktoristid ka peal. vaga toredad inimesed. Rick, Scotty ja Dale. yhel pildil on teetass ja sidrun nimega Katu. see oli yks suur sidrun, nii et saate tavalise teetassiga vorrelda. muudel piltidel me teeme igast nalja, ronisime nendesse kastidesse mida me taitma pidime ja redeli otsa. Nende redelitega pidime paevast paeva tootama. ikka yles-alla ronima. ei olnud kerge :D ja see kott mis mul kohu ees on, see ongi see kott mis kaalub 20 kg kui ta on taiesti tais. voi isegi 25 kg. piltidel on kott tyhi muidugi. yhe pildi peal on Kristjan mandariini puu juures, vaadake kui suured ilusad punased mandariinid! :)

1 comment:

Anonymous said...

Tore on lugeda, et Teie eesti keel on sama ilus püsinud! :)
Küsimus: Mis te arvate, et kui jõle kiiresti peaksite midgai Eesti keeles vastama, refleksi peale. Kas teil ei läheks juba sassi? (Nagu minul ta seda teeb).

Ootan väga neid uusi pilte, ja Teatan, et ma varsti ka ikkagi uue kaamera omanik Loodetavalt. Kohe ei suuda kuidagi ilma. Niii niii ilusaks teeb see elu. Ja vanana kena meenutada.
Kallistame.

stefdi