Wednesday, May 6, 2009

teadaanne

Kadi: koigile teadmiseks, et meid on edutatud uuele ametile- nyyd on meie tooks SIDRUNITE korjamine!!!
aiai kui valus too, sidrunipuudel on nii pikad ja teravad okkad, meil on kaed taitsa katki, hoolimata sellest, et korjame pikkade varukatega ja kaks paari kindaid kaes.. jah te lugesite oigesti- 2 paari kindaid kaes! yhest ei piisa! ja nii me siis teenime omale raha siin... sest plaane on palju... ja reisida tahaks... ja monele saarele tahaks minna.. ja voibolla tahaks ka autot ja oi kui palju tahaks veel siin naha ja teha.. seeparast, kallid sobrad, teatan teile, et meie tagasitulek Eestisse lykkub edasi, teadmata ajaks :)

ja nyyd me ilmselt tootame siin terve mai kuu ja ilmselt ka mingi osa juunist...elame naeme, ootame teie kirju ja emps, suured tanud paki eest :) nii tore oli oma prillid katte saada ja eesti komme syya :) vaga maitsvad olid..tahaks veel :D:))))) hehee...

tervitused teile koigile! me oleme ikka toised ja vabal ajal naudime Bundabergi... muide siin linnakeses pidi ka Eesti superstaari finalist Taavi olema, teda on siin nahtud :)

2 comments:

pisike said...

näm. :)

Olge vaprad!
Ja nunnud muidugi.

aga tulge ikka koju millalgi. :)

Marianne said...

Mina arvan, et ikka käige ja olge veel! Siin jõuate küll olla, aga millal veel nii kaugele satute, ei tea ju:) Nii tore ja põnev. Ootan huviga uusi muljeid.